Skip to main content

Fusion med Kvindeklubben KMF

Fra om med januar 2015 fusionerer ØKSE med venindeklubben KMF, Kvalitetstid Med Fodbold som har 1 damehold på ca. 25 medlemmer.
Dermed kommer ØKSE op på et samlet medlemstal på omkring 60 medlemmer!

Vi er meget glade og stolte over at vi har fået slået disse to klubber sammen, som i forvejen kender hinanden ret godt. Mange af pigerne er nemlig koner, kærester, mødre eller elskere til herrespillerne og har derfor en naturlig tæt relation til hinanden.
Det er derfor på tide, at vi også forener vores klubber. Der er nemlig mange økonomiske og praktiske fordele ved dette ægteskab, foruden kærligheden til fodboldspillet. F.eks. kan vi deles om kontingentet til DBU, vi kan dele udgifter til materialer (bolde mv.), vi kan lave fælles træninger og holde en masse sjove fester.

Skal vi så til at spille mix-fodbold?

Dame- og Herreholdene kommer som udgangspunkt til at spille hver for sig og det får ingen konsekvenser for hverken træningstider, kampprogram eller kontingent.

Til gengæld giver det mulighed for at vi kan træne en ekstra gang om ugen for dem som har lyst!

Pigerne træner nemlig om torsdagen og herrerne om søndagen og efter vi har fået skovvangskolens store anlæg til rådighed i udesæsonen, er der nu plads til at pigerne kan træne side om side med drengene om søndagen og omvendt.

Som udgangspunkt skal vi ikke spille mixfodbold til træning og vi opretter stadig seperate events, men hvis der er stemning for at prøve mix-spillet af, så gør det endelig!

 

 

2 thoughts to “Fusion med Kvindeklubben KMF”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *