Skip to main content

1-1 i en gyser på Huggeblokken

Torsdag den 7. maj ØKSE – AIA/Tranbjerg (3)

 

Dagens kamp blev spillet i en skøn aftensol og på tørt græs. Banen var forholdsvis blød og meget ujævn, hvilket også kom til udtryk i hvordan kampen blev spillet.

Til opvarmning blev der flyttet mål og krittet bane, det var en fest. Vi var så heldige at ØKSEs piger havde træning på det tilstødende græstæppe, hvilket helt klart var med til at gøre kampen kønnere at se på og alle spillere gjorde en ekstra indsats.
Alle var max klar da fløjten lød. Og spillet flød godt, hvilket også blev kendetegnende gor kampen. Der var god lyd på for det meste og ganske få fejl.
Så vidt jeg husker sendte Andreas en dyb stikning til Anders som på meget overbevisende vis sendte bolden i det lange hjørne. meget smukt! ekstase.
Der gik dog ikke lang tid før økserne måtte ned igen. AIA lavede en super effektiv indskiftning, der med det samme gjorde nas på os. På en friløber sendte de bolden lige under Emil, der måtte slå en økse i græsset i ren arrigskab efterfølgende.
resten af kampen var meget lige, men ØKSE kom til klart de største chancer. Med ca. 2 minutter tilbage af kampen sendte Andreas igen en flot bold frem i feltet til Johan, der dog måtte se sit sejersmål blive afværget af en desværre stærkt spillende AIA keeper.

ØKSE HAK! en enkelt gang var nok til et point og en nuværende 3.plads i puljen.

I skrivende stund nydes det hele på Lauget. og trods en enkelt hård tackling til hovedet fungerer Emils face stadig ok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *