Skip to main content

Herrerholdet forberedelser sig til kamp.

Hej alle!

Så kom dagen hvor vi igen skal ud og brillere med den lille runde læderklump.
Som noget helt nyt, kommer der her en lille pregame-analyse forud for kampen mod Hasle B.

Efter en rigtig fightersejr sidst, hvor vi kæmpede r*ven ud af bukserne, står vi med 3 points – og efter i dag har vi forhåbentligt 6 point. I vores sidste kamp prøvede vi en lidt anderledes opstilling – for at have mere stabilitet i forsvaret – hvilket fungerede rigtigt godt. I dagens kamp forestiller jeg mig, at vi starter ud med en lignende opstilling (2 – 3 – 1)

I dagens kamp har vi Captain Primmer tilbage efter et lille stykke tid ude på sidelinjen. Det er en stor glæde at have vores måltyv, og måske endda topscorer, fra sidste år tilbage.

Vi har tidligere mødt Hasle, hvor vi trak os sejrrigt ud af det første opgør på en svær udebane – det var faktisk debutkampen for Marc ’Makienok’ Bjørn og Jannick ’Guldfoden’ Andersen, hvis nogen skulle have glemt det.

Hasle B er et hårdtarbejdende hold, med spillere, som er langt yngre end vores. Vi har dog en stor portion erfaring og massere af gå-på-mod. Desuden er vi trænet i fodboldarten ”tiki-taka” og Gissels bananskud er en evig trussel. I dagens kamp er det taktiske oplæg meget lig sidste kamp – lad os spille fodbold, forsøge at holde på bolden når vi kan og lad os have det pissesjovt.

Jeg har fået lavet denne lille video analyse af Hasle.

”If you know the enemy and know yourself, you need not to fear the result of a hundred battles!”

Til slut vil jeg bare nævne at forventningerne og presset fra baglandet i ØKSE er enorme – så jeg håber virkeligt at folk er klar i dag, så vi kan indfri målet om at komme i liga. Vi skal i liga, DRENGE!!

Mange glade og fodboldagtige hilsner
Jannick Andersen

PS. Jeg har skaffet søde cheerleaders til opgøret i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *