Skip to main content

ØKSE 2017

En forening i fortsat udvikling.
Traditionen tro holdt ØKSE generalforsamling i starten af februar på vores stamsted og trofaste sponsor Vesterlauget. Til forsamlingen deltog mange engagerede ØKSE’r og på baggrund af bestyrelsens oplæg havde vi nogle gode fremadrettede snakke om hvordan ØSKSE skal udvikle sig. ØKSE er medlemmernes klub, og disse snakke var fantastiske for det fremadrettede arbejde.

Efterfølgende havde den nyvalgte bestyrelse konstituerende bestyrelsesmøde, hvor nye ideer og tiltag blev konkretiseret og sat i søen. Herunder kan du læse lidt om hvad ØKSE har gang i i 2017.

Fodboldnyheder:
Damerne deltager i sæsonopstarten i en træningsturnering. Desuden fastholder de træning en gang om ugen med Mikkel Falk som træner. Der er rigtig god tilslutning og opbakning til aktiviteten.
Herrerne kommer i den kommende sæson til at udvikle en del på fodboldaktiviteterne. Der kan nævnes:

  • 11-mandshold i DBU-regi, serie 6.
  • Mandags træning kl 19.00 på huggeblokken (bliver nok til 19.30 og 20.00 når lyset tillader det)
  • Søndagstræning som den plejer kl 13. (kan blive erstattet af 11-mandskampe)
  • 7-Mandskampe om onsdagen som der plejer

Desuden er ØKSE nu officielt blevet til Aarhus første fodtennisklub (forhåbentlig kun eneste kort endnu). D.23. april vil dette blive konstitueret ved en turnering. Læs mere her

I bestyrelsen arbejder vi hårdt på at skabe en ungdomsafdeling. Kardinalpunkterne for dette arbejde er at det er lokalt forankret i Øgaderne og midtbyen generelt. Vi håber at få det op at køre i løbet af 2017, så de små kan få en rigtig lokal sportsforening.

ØKSE har med udgangspunkt i den forgangne indendørssæsons erfaringer besluttet at arbejde målrettet henimod at blive officiel futsal klub. Vi oplever at futsal holdt op imod klassisk indendørs fodbold med bander, har et højere intensitetsniveau og kræver større tekniske kompetencer og bedre sammenspil. Samtidig kan det give en række andre fordele at være officiel futsalklub, og vi ridder på bølgen!

Bestyrelsen er igen i år stærkere end nogensinde, så går du og roder med nogle sportslige initiativer i Øgaderne eller tilstødende bydele, så er det bare med at gribe knoglen. ØKSE er medlemmernes forening og vi håber med foreningen, at kunne skabe samlende aktiviteter sammen med og for beboere i og omkring Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *