Skip to main content

Rekord stor sejr på Huggeblokken

Andreas Skamby tropper vandt 10-1 over VIK. De ni spillere var Andreas Harnish på mål Skamby(2) og vindal i forsvaret, Thorborg(3), Falk(1) og Luc på midtbanen, Gysbæk(3) angreb udskiftere Skriver(1), Melchiorsen.

Efter en lettere usikker start på sæsonen med 3 nederlag i træk, tog ØKSE-tropperne i dag revanche med en rekord stor sejr over nr. 1 i puljen. En usvigeligt velforberedt træner, Andreas Skamby var arkitekten bag sejren og kan nu bryste sig af at være klubbens eneste ubesejrede træner til dato.

I dag gik alting op i en højere enhed. Efter 2 minutter kom ØKSE foran på et gennemspillet angreb, og med en lille smule tumult foran mål, bragte Thorborg holdet foran. Han stod også for mål nr. 2 efter et flot oplæg fra Falken på midten.

Mål nummer tre, måske årets mål, blev scoret af Falk, som flugtede direkte på et langt udspark fra VIK’s målmand, som han uden skru i bolden returnerer nådestløst hen over alle spillere og en prisgivet målmand, fra eget felt. Et helt uvirkeligt godt spark!

3-1 ved Pausen

Fra 2. halvlegs start strammer ØKSE grebet igen og tvinger al håb ud af modstanderen med 2 kontramål scoret af Gysbæk og Skriver. Herefter er kampen reelt set afgjort. Men ud af det blå vælter vreden op i Vindal, som nedlægger en to meter høj VIK spiller i et brydegreb og begår et klodset straffespark. Men ingen har nogensinde scoret på straffe mod Keeper Harnisch og i dag var ingen undtagelse. Bolden rammer stolpen og reposten ryger ud til Falk, som sender Skriver afsted i et kontra som kontant omsættes til mål af Gysbæk.

Herefter sætter ØKSE sig på kampen og i lange perioder er det spil til ét mål, hvor både Skamby(2) og Thorborg(1) og Gysbæk(1) hugger VIK’s målmand til pindebrænde.

Kampen ender 10-1 efter en flot og koncentreret indsats, hvor det taktiske oplæg og gejsten fra start af gjorde forskellen, og hermed skrev ØSKE historie med den største sejr i klubbens historie.

Vi sluttede af med at råbe ØKSE HAK 10 gange mens vores modstandere slukøret forlod Huggeblokken.

Kampreferat
Falken & Skriver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *