Skip to main content

Sponsorat fra vores egne musikere

Opturshistorie!

Kære ØKSER jeg synes lige i skal vide, at vi har nogle super seje musikere (rimeligt fucking mange endda) som spillede på Fatter Knæskal til en arrangeret jam for et par uger siden. De tjente 2000 kr. som de donerede til ØKSE!!! Mega Go stil og sikke fedt, at der er nogle folk her i klubben som har lyst til at bidrage til vores klub!

 

Bandet hedder “Big Chief Red Top and the wild trouble makers” og består af en del ØKSER og også nogle andre. De spiller NOLA (New Orleans med masser af blæs og Perc.)

 

Jeg har totalt optur over den måde at sprede god karma på og 2000kr. er faktisk meget for vores lille klub. Vi kan f.eks. købe 8 nye bolde eller holde en fed fest for os alle.

 

I det hele taget vil vi gerne have flere sponsorater i klubben så vi kan lave nogle flere sjove ting og blive ved med at holde kontingentet lavt, så hvis i har nogen i tankerne eller får en god ide, så sig endelig til!

 

For mig handler ØKSE om at ha det fedt sammen og jeg bliver sgu så glad i låget når jeg kan mærke at der har det på samme måde.

 

ØKSE HAK!
Mvh Jeppe Skriver, Sportschef for drengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *